✓ Officieel VELUX dealer
✓ Klantbeoordeling: 4,8 / 5
✓ Ook afhalen in Leiderdorp
G
4.8 Google Reviews 1351 reviews ★ ★ ★ ★ ★ Beoordeel ons
VELUX Dealer
Wij kunnen ook jouw dakraam plaatsen Bezoek ook onze showroom
Officieel VELUX Dealer

Al onze producten zijn 100% origineel VELUX

Laagste prijzen

Tot 40% korting op alle VELUX producten

Klantbeoordeling: 4.8/5

Uit 1351 beoordelingen van klanten

Ook afhalen mogelijk

Op 3 min van de A4 in Leiderdorp

7 redenen om voor een VELUX dakkapel te kiezen

Een dakkapel kan een huis op dramatische wijze transformeren en verbeteren, maar mensen haken vaak af vanwege de hoge kosten, de lange bouwtijd en het gedoe met vergunningen. In dat geval is de VELUX dakkapel het ideale alternatief. Door deze slimme oplossing van originele VELUX ramen op uw zolder te plaatsen, creëert u eenvoudig, snel en voor een uitstekende prijs meer functionele leef- of werkruimte. Bovendien krijgt u veel meer daglicht binnen!

1. Transformeer een ruimte

Een dakkapel schept extra ruimte in huis en maakt bestaande kamers functioneler. Met de VELUX dakkapel slaagt u erin om die gedroomde ruimte voor bijvoorbeeld werk of hobby eindelijk te realiseren, zonder dat het veel gedoe oplevert. Of verbeter uw nachtelijke quality of life door een slaapvertrek letterlijk te ‘openen’ en zo volledig te transformeren.

Een VELUX dakkapel in zolder geplaatst

Mensen staan vaak verbaasd over hoe groot het verschil mét een VELUX dakkapel kan zijn, waardoor een voorheen stoffige opbergkamer of onpraktische leefruimte zonder een grote verbouwing in één klap functioneel wordt gemaakt. Een VELUX dakkapel kan dan ook zomaar het goedkope antwoord zijn op een wens om naar bijvoorbeeld een ruimer huis te verhuizen.

2. Licht, licht en nog meer licht

Natuurlijk, in Nederland schijnt de zon niet zo vaak als bij de Zuid-Europeanen. Met een dakkapel creëert u desondanks wel het hele jaar door veel meer lichtinval in die voorheen zo donkere kamer. De VELUX dakkapel serre kan bijvoorbeeld tot wel drie keer méér daglicht realiseren. Dat maakt die donkere wintermaanden toch weer wat draaglijker. (Mocht u overigens een ruimte hebben met een plat dak, dan kan een VELUX lichtkoepel een interessante oplossing zijn.)

VELUX dakkapel in slaapkamer tijdens de avond

De dakkapel laat niet alleen veel daglicht door, maar de atmosfeer van uw ruimte gaat er ook flink op vooruit. De ramen van uw VELUX dakkapel zorgen namelijk voor een extra dosis aan frisse lucht in de ruimte wanneer ze openstaan, wat onder meer bevorderlijk is voor een goede nachtrust of helpt om u te kunnen concentreren bij het werk.

3. In een mum van tijd gerealiseerd

Een traditionele dakkapel vereist vaak ingrijpende, structurele aanpassingen aan het gebouw. Dit betekent in de praktijk dat er veel gedoe en tijd komt kijken bij het verwezenlijken van uw dakkapel droom. Met een VELUX dakkapel realiseert u deze droom stressvrij én razendsnel. Een VELUX dakkapel basis kan namelijk al binnen één dag opgeleverd zijn.

dakkapel basis van velux

Doordat er minder werkzaamheden nodig zijn, is de montage van de VELUX dakkapel een stuk sneller en goedkoper dan die van een traditionele dakkapel. Dit betekent dat het dak minder lang open hoeft te ‘staan’ en uw dagelijks leven niet zomaar een paar dagen lang op stelten wordt gezet, zoals bij het installeren van een traditionele dakkapel het geval is..

4. Vergeet vergunningen

Nederland is een waar regeltjesland, al helemaal voor huiseigenaren. We hebben echter goed nieuws voor u, de VELUX dakkapel kan namelijk vaak zonder vergunningen geplaatst worden. Omdat de opstand van de VELUX dakkapel nooit meer dan 60 cm boven het dakoppervlak uitsteekt, zijn de reguliere vergunningseisen voor traditionele dakkapellen meestal niet van toepassing.

Dat bespaart zowel geld als tijd. Een vergunningsprocedure voor een traditionele dakkapel kan al snel maanden duren, en is bovendien niet gratis. De kosten voor een vergunningsprocedure variëren per gemeente, maar bedragen al snel zo’n drie tot zeshonderd euro. U zult ongetwijfeld wel betere doeleinden kunnen vinden voor het geld dat u zo dankzij een vergunningsvrije VELUX dakkapel bespaart.

Productbeeld van een VELUX dakkapel

5. Onderhoudsarm, zorgenvrij

Alles wat op een dak zit, is vaak lastig te onderhouden. De VELUX dakkapel is daarom bewust ontworpen om onderhoudsarm te zijn. De buitenzijde van de dakkapel is van aluminium gemaakt, zodat deze niet periodiek onderhouden hoeft te worden en de tand des tijds met gemak zal doorstaan. De buitenzijde is bovendien geoptimaliseerd voor het afvoeren van water, waardoor de VELUX dakkapel met recht onderhoudsarm én zorgenvrij kan heten.

De onderdelen aan de binnenzijde van de dakkapel kunnen eenvoudig worden schoongemaakt, en met een handig onderhoudskitje zorgt u ervoor dat de VELUX dakramen ook in tip top staat blijven verkeren. Zo kunt u optimaal en lang genieten van uw schitterende VELUX dakkapel zónder al te veel inspanningen te hoeven verrichten.

6. Maatwerk met vele opties

Een VELUX dakkapel met elektrische dakramen boven

Elke VELUX dakkapel is een compleet geïsoleerde oplossing, inclusief een gootstuksysteem dat vrijwel identiek is aan een regulier VELUX dakraam. Maar omdat geen huis of huiseigenaar hetzelfde is, zijn er tal van opties beschikbaar voor de afwerking, bediening en beglazing van uw VELUX dakkapel. Zo kunt u deze volledig naar wens customizen. Van optionele raamdecoratie en VELUX zonwering tot keuze uit meer dan 100 verschillende dessins en kleuren.

Met een van onze VELUX rolgordijnen of rolluiken kunt u eenvoudig zorgen voor optimale warmtewering en daglichtregulatie. U hoeft zich hierbij ook geen zorgen te maken over de bediening hiervan; in ons assortiment hebben we verschillende bedieningsstangen en adapters voor u ter beschikking. De raamdecoratie kan bovendien eenvoudig worden gecombineerd met bijvoorbeeld een insectenhor, die helpt om te kunnen genieten van de extra frisse lucht zonder de hinder van muggen en andere vervelende insecten.

7. Altijd 10 jaar productgarantie

Met een VELUX product ben je zeker van de beste kwaliteit. Maar, om daad bij het woord te voegen, geeft VELUX Nederland maar liefst 10 jaar garantie op haar dakkapel producten en dakramen. Zo ben je er zeker van dat je niet voor verrassingen komt te staan.


Laat daarnaast jouw producten plaatsen door een officiële VELUX montagepartner, en je hebt ook nog eens garantie op de montage!