✓ Officieel VELUX dealer
✓ Klantbeoordeling: 4,8 / 5
✓ Ook afhalen in Leiderdorp
G
4.8 Google Reviews 1181 reviews ★ ★ ★ ★ ★ Beoordeel ons
VELUX Dealer
Wij kunnen ook jouw dakraam plaatsen Bezoek ook onze showroom
Officieel VELUX Dealer

Al onze producten zijn 100% origineel VELUX

Laagste prijzen

Tot 40% korting op alle VELUX producten

Klantbeoordeling: 4.8/5

Uit 1181 beoordelingen van klanten

Ook afhalen mogelijk

Op 3 min van de A4 in Leiderdorp

Welke soort raamdecoratie past het best bij mijn Velux dakraam?

Het kiezen van de juiste raamdecoratie voor je Velux dakraam kan een significante impact hebben op zowel de functionaliteit als de uitstraling van je ruimte. Of je nu op zoek bent naar verbeterde privacy, lichtregulering of een decoratief accent, Velux biedt een breed assortiment aan opties die aan je behoeften kunnen voldoen. Van verduisterende rolgordijnen die perfect zijn voor slaapkamers, tot lichtdoorlatende plisségordijnen voor leefruimtes, en praktische jaloezieën voor badkamers, elk type decoratie biedt unieke voordelen. Inclusief opties zoals rolluiken voor isolatie en insectenhorren voor ventilatie, is er een Velux raamdecoratie voor elke behoefte.

Velux verduisterend rolgordijn

Het Velux verduisterend rolgordijn is een essentiële toevoeging voor elke slaapkamer of kamer waar controle over licht en privacy gewenst is. Deze rolgordijnen zijn speciaal ontworpen om een optimale verduistering te bieden, waardoor ze perfect zijn voor daggebruikers, kleine kinderen, of iedereen die behoefte heeft aan een ongestoorde nachtrust. De rolgordijnen zijn beschikbaar in een reeks kleuren en designs, zodat ze niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk en in staat om elke kamer te verrijken. Bovendien is de installatie eenvoudig en gebruikersvriendelijk, met opties voor zowel handmatige als gemotoriseerde bediening om het gebruiksgemak te maximaliseren. Dit type rolgordijn biedt niet alleen privacy en comfort, maar draagt ook bij aan de thermische isolatie van de ruimte, wat helpt bij het beheersen van de temperatuur en het verminderen van energiekosten.

vier velux verduisterende rolgordijnen die laten zien hoe donker een kamer is met een DKL

Velux Lichtdoorlatend plisségordijn

Het Velux lichtdoorlatend plisségordijn is een ideale oplossing voor ruimtes waar natuurlijk licht welkom is, maar zonder de scherpte van direct zonlicht. Deze gordijnen zijn ontworpen om het licht zachtjes te verspreiden, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer in elke kamer. De fijne structuur van het plissé zorgt niet alleen voor een elegant visueel effect, maar draagt ook bij aan privacy zonder de ruimte te verduisteren. Beschikbaar in diverse kleuren en patronen, kunnen deze gordijnen aangepast worden aan elke interieurstijl, van modern tot klassiek. De lichtdoorlatende plisségordijnen van Velux bieden een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor woonkamers, keukens en kantoren.

Velux Jaloezieën

Velux Jaloezieën bieden een stijlvolle en functionele oplossing voor het reguleren van licht en privacy in elke ruimte. Deze jaloezieën zijn ideaal voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers, dankzij hun vochtbestendige materialen. Met verstelbare lamellen kun je de lichtinval en zichtbaarheid nauwkeurig beheersen. Velux jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen, waardoor ze gemakkelijk aan te passen zijn aan het interieur van je huis. Ze combineren functionaliteit met een modern ontwerp, waardoor ze een praktische en aantrekkelijke keuze zijn.

Velux rolluiken

Velux rolluiken zijn ontworpen voor maximale functionaliteit, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor verbeterde isolatie en verduistering. Deze rolluiken bieden niet alleen bescherming tegen hitte en licht, maar ook tegen geluid, waardoor ze ideaal zijn voor slaapkamers of elke ruimte waar rust en comfort prioriteit hebben. Met een robuuste bouw zijn ze ook effectief in het verhogen van de veiligheid. Beschikbaar in verschillende bedieningsopties, inclusief handmatig, elektrisch en op zonne-energie, passen Velux rolluiken zich gemakkelijk aan je levensstijl en behoeften aan.

twee velux rolluiken gemonteerd op velux dakramen

Velux insectenhor

De Velux insectenhor is speciaal ontworpen om het comfort in je huis te verhogen door frisse lucht binnen te laten terwijl insecten buiten blijven. Deze horren passen perfect bij Velux dakramen en zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen de elementen, waardoor ze ideaal zijn voor langdurig gebruik. Ze zijn eenvoudig te installeren en kunnen moeiteloos worden bediend, wat bijdraagt aan het gebruikersgemak. Daarnaast belemmeren ze het zicht en de luchtstroom niet, waardoor je ongehinderd van een open raam kunt genieten. Met een Velux insectenhor geniet je van natuurlijke ventilatie zonder de ongemakken van binnendringende insecten.

Bij het kiezen van raamdecoratie voor je Velux dakraam is het belangrijk om zowel functionaliteit als uitstraling in overweging te nemen. Of je nu prioriteit geeft aan verduistering, lichtregulering, privacy of isolatie, Velux biedt een reeks oplossingen die aan je behoeften voldoen. Overweeg de specifieke vereisten van elke kamer in je huis en raadpleeg een specialist om de ideale raamdecoratie voor jouw situatie te vinden.

Velux insectenhor ZIL

Velux gordijn monteren

Het monteren van een Velux gordijn kan eenvoudig zelf worden gedaan door de bijgeleverde montage-instructies te volgen. Deze instructies zijn specifiek ontworpen om je stap voor stap door het proces te leiden, van het uitpakken van het gordijn tot het bevestigen ervan aan je Velux dakraam. Het is belangrijk om de juiste gereedschappen bij de hand te hebben en de instructies nauwgezet te volgen om een correcte installatie te garanderen. Voor meer gedetailleerde hulp of bij twijfel, is het raadzaam de hulp van een professionele montagedienst in te schakelen.

Veelgestelde vragen

Welke raamdecoratie dakraam?

Kies op basis van behoefte: verduisterend rolgordijn voor slaapkamers, lichtdoorlatend plisségordijn voor woonkamers, jaloezieën voor badkamers, en insectenhorren voor ventilatie.

Wat betekent GGL bij VELUX?

GGL duidt op een bepaald type houten Velux dakraam, kenmerkend voor zijn gebruiksgemak en veelzijdigheid in maten en afwerkingen.

Wat betekent GPU bij VELUX?

GPU staat voor een Velux dakraam gemaakt van polyurethaan, ideaal voor vochtige ruimtes door zijn vochtbestendigheid en onderhoudsgemak.

Kan VELUX Zonwering tegen regen?

Velux zonwering is ontworpen om duurzaam te zijn en kan over het algemeen goed tegen regen, maar het is afhankelijk van het specifieke type zonwering en de installatie.