✓ Officieel VELUX dealer
✓ Klantbeoordeling: 4,8 / 5
✓ Ook afhalen in Leiderdorp
G
4.8 Google Reviews 1167 reviews ★ ★ ★ ★ ★ Beoordeel ons
VELUX Dealer
Wij kunnen ook jouw dakraam plaatsen Bezoek ook onze showroom
Officieel VELUX Dealer

Al onze producten zijn 100% origineel VELUX

Laagste prijzen

Tot 40% korting op alle VELUX producten

Klantbeoordeling: 4.8/5

Uit 1167 beoordelingen van klanten

Ook afhalen mogelijk

Op 3 min van de A4 in Leiderdorp

Voordelen VELUX dakkapel t.o.v. regulier dakkapel

Wat zijn de voordelen van een VELUX dakkapel tegenover een regulier dakkapel?

Bent u van plan om een dakkapel te laten plaatsen… maar u weet nog niet welk dakkapel… Geen zorgen!

Ik hoor u al vragen; “Wat zijn dan de voordelen van een VELUX dakkapel, in plaats van een regulier dakkapel?”

In dit artikel vindt u het antwoord op uw vraag!

VELUX dakkapel basis

Door het nieuwe slimme ontwerp van VELUX voor de dakkapel basis, kunnen de dakkapellen 10 graden steiler geplaatst worden dan uw dakhelling zelf!

Met de dakkapel basis krijgt u een boost van daglicht, frisse lucht en een veel groter uitzicht. Uw ruimte oogt direct een stuk groter en opener – ideaal natuurlijk voor de zolderruimtes met een schuin dak. Het schuine dak zorgt er namelijk voor dat uw ruimte kleiner oogt dan dat deze daadwerkelijk is. Met een dakkapel krijgt u deze kostbare vierkante meters meteen terug!

Dankzij de helling van de dakkapel krijgt u tot wel drie keer meer daglicht in uw ruimte dan bij een traditionele dakkapel. Dit creëert een leefomgeving die veel natuurlijker aanvoelt.

VELUX dakkapel serre

Naast de VELUX dakkapel basis heeft u ook de optie om de VELUX dakkapel serre te laten plaatsen. Dit dakkapel is groter dan de basis variant.

De dakkapel bestaat uit twee rijen dakvensters, ieder met een andere hoek waardoor de vorm van een dakkapel komt te ontstaan. Doordat het ‘dak’ van de dakkapel bestaat uit dakramen, maakt u een nog grotere ruimte met nog meer daglicht.

’s Nachts met een heldere hemel kunt u vanuit uw kamer de hele nacht lang naar de prachtige sterren kijken.

Tuimelvensters

Bij een VELUX dakkapel kunt u ook kiezen voor een tuimelvenster in tegenstelling tot bij een regulier dakkapel. Dit geeft u de mogelijkheid om het raam volledig open te kantelen – als u dan ook nog eens kiest voor een uitzettuimelvenster dan creëert u een onbelemmerd uitzicht en is het bijna alsof u een nieuw balkon heeft!

Vergunning

In de meeste gevallen hoeft u geen vergunning aan te vragen voor een VELUX dakkapel. Doordat de VELUX dakkapellen zijn ontworpen om niet meer dan 60 centimeter van het dakoppervlak uit te steken, valt het binnen de regeling onder het plaatsen van dakramen. Hierdoor kunt u tot maar liefst 600 euro besparen! Dit verschilt uiteraard per gemeente.

Lees hier meer informatie over of een VELUX dakkapel vergunningsvrij is.

Daarnaast is er geen kraan nodig voor het bouwen van uw dakkapel en bespaart u daardoor ook nog eens 250 euro! Dat is al 850 euro extra wat u in uw zak bewaard.

Nog een extra voordeel is dat u de dakkapel kunt laten plaatsen aan de voorzijde van de woning. Normaal gesproken moet hier ook een vergunning voor worden aangevraagd, maar door het slimme ontwerp in de meeste gevallen niet.

Als u dus een dakkapel aan de voorzijde van uw woning wilt plaatsen, is een VELUX dakkapel de perfecte keuze!

Betrouwbaar

Dankzij de standaard 10 jaar garantie van VELUX ontvangt u altijd een betrouwbaar dakkapel. Mede dankzij de VELUX montage partners die zorgen voor een probleemloze levering met montage!

Snelle montage

U bespaart niet alleen op de kosten… maar ook flink in het tijdsbeslag! Niet alleen doordat u vermoedelijk geen vergunning hoeft aan te vragen, (wat vaak naast dat het duur is ook nog eens een grote wachttijd heeft) maar ook dankzij het slimme ontwerp!

Doordat het dakkapel uit één geheel bestaat is een dakkapel al binnen één dag te plaatsen…

Ja… dat leest u goed!

Wij leveren alle VELUX dakkapellen en dakramen met de hoogste kortingen. En 10 jaar garantie, als officieel VELUX dealer.