✓ Officieel VELUX dealer
✓ Klantbeoordeling: 4,7 / 5
✓ Ook afhalen in Leiderdorp
G
4.7 Google Reviews 140 reviews ★ ★ ★ ★ ★ Beoordeel ons >
VELUX Dealer
Heb je hulp nodig bij de montage? Een dakraam laten plaatsen
Officieel VELUX Dealer

Al onze producten zijn 100% origineel VELUX

Laagste prijzen

Tot 40% korting op alle VELUX producten

Klantbeoordeling: 4,7/5

Uit 1118 beoordelingen totaal

Ook afhalen mogelijk

Op 3 min van de A4 in Leiderdorp

Wat zijn de voordelen van een 2-in-1 & 3-in-1 dakraam?

Een prachtige woning ingericht met uw mooie spullen! Er mist toch nog iets… een vloedgolf aan daglicht! Zonder dit prachtige daglicht kunt u natuurlijk niet van uw onberispelijk uitgekozen interieur genieten. Twijfelt u of u een 2-in-1 dakraam en/of 3-in-1 dakraam wilt laten plaatsen? Twijfel dan niet langer! In dit artikel staan alle voordelen voor u op een rijtje.

Gezonde leefomgeving

Gezondheid wordt met de dag belangrijker. Er zijn een aantal aspecten die zeer belangrijk zijn voor de gezondheid, voor zowel de mentale als fysieke gezondheid!

Het eerste aspect is voldoende daglicht. Daglicht speelt een hele belangrijke rol in zowel de mentale als uiteindelijk de fysieke gezondheid. Het is ook niet gek dat de buitenzijde van steeds meer kantoorpanden bestaan uit alleen maar ramen! Veel onderzoeken zijn inmiddels al gedaan op de heilige werking van daglicht op de gezondheid. De belangrijkste vier punten zijn als volgt:

  • Mensen die werken met gebrekkig daglicht hebben hogere gehaltes aan stresshormonen in hun bloed;
  • Daglicht heeft een positief effect op de productiviteit van mensen;
  • Voortdurend gebrek aan daglicht leidt tot gezondheidsproblemen zoals voorjaarsmoeheid;
  • Mensen die voldoende daglicht krijgen zijn sneller tevreden.

Vooral met het opkomen van het thuiswerken is veel daglicht in huis dan ook van groot belang! De 2-in-1 en 3-in-1 dakramen bieden de perfecte oplossing… een stortvloed aan daglicht waar menig raam/ramen niet aan kan/kunnen tippen in slechts één oplossing.

Het tweede aspect is frisse lucht. Dit is misschien wel belangrijker dan het daglicht – want zonder lucht kunnen we uiteraard niet leven!

Waarschijnlijk kent u het gevoel wel… Na een paar uur te hebben gewerkt met de ramen dicht valt de concentratie helemaal weg en komt u in die vervelende luie dip terecht. Met de 2-in-1 en 3-in-1 dakramen hoeft u daar nooit meer last van te hebben met deze dakramen heeft u de optie om niet één maar twee ramen open te gooien voor voldoende frisse lucht.

Op deze manier creëert u in uw eigen woning de perfecte leefomstandigheden!

Eenvoudige montage

Het monteren van meerdere dakramen is nu een heel stuk eenvoudiger geworden met deze nieuwe oplossing. Doordat de 2-in-1 en 3-in-1 dakramen bestaan uit één frame heeft u minder kosten doordat er niet twee of drie afzonderlijke gaten in uw wanden gemaakt moeten worden, maar slechts één. Door deze oplossing kunnen in de meeste gevallen deze dakramen worden geplaatst binnen één dag. Dat scheelt u ook weer een hoop tijd!

Panoramisch uitzicht

Droomt u altijd al van een panoramisch uitzicht op uw omgeving? Droom dan niet verder! Met de 2-in-1 & 3-in-1 dakramen maakt u uw eigen panoramische uitzicht.

Door het slanke doordachte ontwerp van VELUX kunt u de hoeveelheid lichtinval in uw woning maximaliseren. De profielen zijn extra slank ontworpen en bieden daardoor tot wel 23% meer daglicht. Dit zorgt voor een prachtig uitzicht en een extra groot ogende woning!

Vergeleken met een enkele tuimelvenster wordt de lichtinval met een 3-in-1 dakraam verhoogd tot maar liefst 289%.

Verder kunt u zelf kiezen uit verschillende varianten, om het perfecte uitzicht te creëren. Zo kunt u kiezen uit een symmetrisch of asymmetrisch dakraam voor het 2-in-1 dakraam. Het asymmetrische dakraam is ideaal voor als u één heel groot raam wilt en een kleiner raam. Houdt u van symmetrie? Kies dan voor de symmetrische variant, hier zijn beide vensters even groot en kan één van de ramen open gemaakt worden.

Voor het 3-in-1 dakraam is één variant beschikbaar. Drie dakramen met gelijke afmetingen, waarvan de buitenste twee geopend kunnen worden voor de ideale luchtstroom.

Optie voor extra’s

Zoals met ieder VELUX dakraam heeft u de optie om het dakraam volledig te personaliseren! Dat wilt zeggen dat u ook bij de 2-in-1 en 3-in-1 dakramen zonnewering kan laten plaatsen. Een handig overzicht vind u hier!

Neem contact op!

Wacht niet langer op uw eigen 2-in-1 of 3-in-1 dakraam… Neem contact met ons op en ontvang deze week nog tot wel 40% korting op alle VELUX producten! – Geldig zolang de voorraad strekt.